Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Česta pitanja
Ulaznice/članstvo
Kontakti i radno vrijeme

Sva pitanja možete postaviti na naše dvije e-mail adrese:

Radno vrijeme info pointa za informacije o prodaji ulaznica, kompleta ulaznica i članskih iskaznica

  • ponedjeljak, utorak, četvrtak od 15-19 sati
  • telefon 051 563 640

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka

  • ovisno o događaju biti će komunicirano na tjednoj osnovi
  • telefon 051 563 640
Kompleti ulaznica i pojedinačne cijene 1.HNL

Sve informacije možete pronaći na –  http://www.nk-rijeka.hr/kompleti-ulaznica/

Ulaznice za Hrvatski nogometni kup
  • cijene će biti objavljene za svaku utakmicu posebno
  • objavljuju se na internet stranicama kluba i u medijima tjedan dana prije utakmice
Uvjeti kupnje ulaznica

Želimo još jednom pojasniti da je plan prodaje paketa ulaznica za sve sektore stadiona HNK Rijeka bio rađen na način da se zaštite postojeći i dugogodišnji vlasnici paketa i članovi kluba. Tako su svi oni koji su a Kantridi bili u jednoj od te dvije kategorije dobili prije svega povlaštenu cijenu a također i zaštićeni vremenski rok u kojem im se garantralo sjedeće mjesto.

Članovi i pripadnici kluba navijača Armada uživaju u posebnim pogodnostima koje su istaknute na cijenama kompleta ulaznica za sezonu. Svi sektori stadiona imaju posebnu cjenovnu kategoriju za članove, dok sektori I4 I I5 imaju posebno formiranu cijenu prema klubu navijača Armada gdje je moguće I kupiti ulaznice.

Preduvjet za kupovinu paketa za te sektore ovisi o članstvu u klubu navijača “Armada”. Sektori I1, I2 i I3 odvojeni su od sektora I4 I I5 u prostoru iza tribine tako i na samoj tribini.

Uz članove i pripadnike kluba navijača Armada, dodatno smo izašli u susret svim nezaposlenima, studentima i umirovljenicima te omogućili povlaštenu kupovinu paketa ulaznica za sektor I1 i I5.

Povrat novca za kupljenu ulaznicu nije moguć.

Prepuštanje mjesta/Ustupanje mjesta

Kako bismo omogućili vlasnicima kompleta ulaznica maksimalnu mogućnost korištenja kupljenih kompleta, od ove sezone uvedena je nova usluga kojoj svi vlasnici imaju mogućnost prepustiti svoje mjesto drugoj osobi ili uz prethodnu najavu, ustupiti mjesto klubu. Klub je omogućio da svi vlasnici kompleta ulaznica, koji su ujedno i članovi HNK-a Rijeka, u slučaju nemogućnosti dolaska na utakmicu mogu svoju ulaznicu prepustiti drugoj osobi. Vlasnik kompleta na blagajni ili online (www.nk-rijeka.hr) ispunjava obrazac i ujedno dobiva potvrdu o prepuštenom mjestu drugoj osobi. Osoba kojoj je prepuštena ulaznica dolazi na stadion uz predočenje ispunjenog i potvrđenog obrasca, osobne iskaznice i kompleta ulaznica za sezonu 2015/16.

Svi članovi HNK Rijeka, koji su ujedno i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16., u slučaju nemogućnosti dolaska na neku od utakmica Prve HNL imaju mogućnost sakupljati bodove i zamijeniti ih za vrijedne nagrade.

Prethodna najava moguća je putem maila: ulaznice@nk-rijeka.hr ili osobnim dolaskom na info punkt.

Trenutno smo u potpunosti spremni na sve upite kroz naš info point koji se nalazi na samom ulazu u kamp a upite zaprimamo i obrađujemo i kroz već poznate kanale komunikacije ulaznice@nk-rijeka.hr

Promijenjen datum utakmice nakon kupljene ulaznice

Ako ste kupili ulaznicu, a termin utakmice je naknadno promijenjen, svejedno ćete normalno moći proći kontrolu ulaza jer će u sustavu bar kod koji se nalazi na vašoj ulaznici biti ažuriran

Organizacija utakmice
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na: info@nk-rijeka.hr

Pravila ponašanja na stadionu

Ponašanje na stadionu regulira članak 4. Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanima koji kao prekršaj definira sljedeće stavke:

– posjedovanje ili konzumiranje alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže više od 6% alkohola, droga te posjedovanje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja,

– pokušaj unošenja ili unošenje u športski objekt alkoholnih pića, droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su prema prosudbi redara pogodni za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja,

– pokušaj ulaska, dolazak i boravak na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0,50 g/kg, odnosno odgovarajući iznos miligrama u litri izdahnutog zraka,

– maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta,

– pokušaj unošenja, unošenje i isticanje transparenta, zastave ili druge stvari s tekstom, slikom, znakom ili drugim obilježjem kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,

– bacanje predmeta u natjecateljski prostor ili gledateljski prostor,

– pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti,

– paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava,

– paljenje ili uništavanje na drugi način navijačkih rekvizita i drugih predmeta,

– pokušaj nedopuštenog ulaska ili nedopušten ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor ili prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u športskom natjecanju,

– boravak i zadržavanje na mjestu u gledateljskom prostoru za koje se ne posjeduje ulaznica ili odgovarajuća isprava izdana od strane organizatora.

Kontrola alkohola u krvi od strane policije u prostoru stadiona

Dosadašnja praksa i iskustvo u organizaciji utakmica na stadionu HNK Rijeka pokazala je odličnu komunikaciju svih službi koje su uključene u organizaciju utakmice. Na redovitim sastancima koji se organiziraju pred svaku utakmicu analizira se svaki aspekt organizacije i svima nam je zajednička želja da se navijači ugodno osjećaju u prostoru stadiona, da na isti dođu ranije i da nesmetano konzumiraju ponuđeno piće.

U konstantnoj komunikaciji s policijom radimo na tome da se u prostoru stadiona svi osjećaju ugodno ali ingerenciju za provođenje određenih odredbi zakona, nemamo niti se možemo miješati u provođenje istih.

Sukladno Zakonu o javnom okupljanju (NN 128/99, NN 90/05, NN 150/05 i 78/12) i Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (NN 117/03, NN 71/06 i

NN 43/09, NN 34/11)

Ponuda alkoholnih pića na šankovima

Na stadionu HNK Rijeka za navijače je dostupno 64 m šankova s ponudom pića. Svi sektori stadiona pokriveni su šankovima. Navijači tako imaju priliku prije početka utakmice i na poluvremenu uživati u ponudi koju nudi partner kluba u koncesijskom ugovoru.

Ponuda je standardizirana na utakmicama kao i na svakom velikom događanju. Vodimo brigu o brzini usluge obzirom da je vrijeme unutar kojeg je najčešća konzumacija sat ili dva prije početka utakmice i na poluvremenu koje je u trajanju od 15 minuta. Svakom šanku gravitira preko 1000 navijača, koji su u prilici dobiti brzu i adekvatnu uslugu ponuđenog pića.

Ponuda alkoholnih pića na utakmicama 1.HNL i UEFA natjecanja određena je procjenom nadležnih tijela o visini rizika utakmice.

Termini utakmica

O terminima utakmica HNK Rijeka svi navijači mogu se informairati na klupskim intertet stranicama i u lokalnim medijima.

Pred početak sezone određuje se generalni okvirni plan natjecanja 1. HNL te predloženi termini utakmica. Službena potvda termina dolazi za svako kolo posebno, najčešće 2-3 tjedna prije odigravanja utakmice.

Na naslovnoj stranici web stranice kluba nakon svake utakmice nalazi se najava nadolazeće utakmice s terminom i lokacijom.

Servisne informacije
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na:

Nepravovremeno odgovaranje na upite na ulaznice@nk-rijeka.hr

Naša pojačana aktivnost upravo je i pokrenuta s ciljem unaprijeđenja komunikacije sa članovima i navijačima kluba. Svjesni smo činjenice da zbog niza objektivnih okolnosti nismo bili dovoljno ažurni u onome što nam je u vrhu prioriteta a to je upravo dvostrana komunikacija sa najvjernijim javnostima kluba. Na tome se ispričavamo i još jednom pozivamo sve da budu i dalje aktivni kroz spomenute kanale komunikacije.

 

Može li se razgledati kamp i kako se mogu prijaviti?

Tijekom izgradnje i nakon otvorenja kampa i stadiona HNK Rijeka, pojačana je aktivnost foto vijesti s novitetima unutar infrastrukture. Sve galerije možete još jednom pregledati na www.stadionkantrida.hr .

Nakon okončanja svih građevinskih radova u kampu biti će omogućeno razgledavanje kampa I stadiona HNK Rijeka u sklopu posebnih događaja u organizaciji kluba. Dani otvorenih vrata i poseban sadržaj moguć samo za članove kluba projekti su koje klub planira a o kojima će javnost obavjestiti.

Trenutno u strogo kontorliranim uvjetima razgledavanje je organizirano za škole i vrtiće sa područja PGŽ-e u sklopu projekta “Rijeka prijatelj djece”.

Ujedno, HNK Rijeka je početkom 2016. godine počeo s organizacijom posjeta kampu članova kluba u mjesecu u kojem članovi slave rođendan. Jer vaš rođendan je i nama važan dan.

Korištenje invalidskih mjesta

Ured kluba konstantno komunicira sa korisnicima invalidskih mjesta. Spomenuta mjesta su beplatna, a svi naši korisnici koji imaju određeni stupanj invaliditeta imaju mogućnost obratiti se klubu za informacije na e-mail adresi info@nk-rijeka.hr.

Invalidska mjesta nisu unaprijed dodijeljena, ne mogu se rezervirati a u klubu ćemo s posebnom pozornošću pratiti da svi zainteresirani korisnici u jednakom omjeru dobiju priliku pratiti utakmice HNK Rijeka.

Mogućnost pristupa u fan shop za svih, ne samo za one koji imaju ulaznicu za zapadnu tribinu

Svi korisnici istočne tribine imaju mogućnost kupovine navijačkih rekvizita iz ponude Fan shopa na mobilnom prodajnom mjestu postavljenoj na tom sektoru.

U režimu utakmice nije moguće prelaziti s jednog sektora na drugi. S obzirom na postavljeni sustav kontrole ulaza vlasnici paketa ulaznica ili vlasnici ulaznica istočne tribine ne mogu ući na prostor zapadne tribine.

Infrastruktura
Upiti i prijedlozi

Upite i prijedloge možete slati na:

Broj ulaza na stadion HNK Rijeka

Na stadionu HNK Rijeka danas postoji 13 ulaza ukupno za sve sektore. Broj barijera određen je temeljem propisa nadležnih institucija i prilagođen pravilnicima o organizaciji utakmica. Trenutne statistike dosadašnjih utakmica govore nam da je za ulazak jednog navijača potrebno između 5 -7 sekundi. Redovito analiziramo stanje na terenu. Zbog želje da navijači imaju mogućnost maksimalnog komfora, na Istoku je postavljen dodatan češalj.

Još jednom apeliramo na sve posjetitelje da private našu sugestiju te da na stadion dođu najkasnije sat vremena pred početak utakmice. Klub konstantno radi na osmišljavanju sadržaja koji bi boravak u krugu stadiona i na tribinama prije početka utakmice učinio zanimljivim.

Osvjetljenje na prilazima

Rasvjeta je postavljena i biti će aktivna na svim utakmicama kluba

Podignuta ograda između sektora I3 i I4

S obzirom da je na tribini Istok u sektorima I4 i I5 niža cijena pretplatničke ulaznice nego u ostalim sektorima te tribine, te da se za spomenuta dva sektora ulaznice prodaju pod posebnim uvjetima u suradnji sa klubom navijača “Armada”, kao trajno rješenje postavljena je ograda poradi razdvajanja posjetitelja kako bi se spriječili eventualni prelasci iz sektora u sektor, a samim time i kršile odredbe čl. 4. st. 1. podst. 11. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima..

Također napominjemo kako su spomenuta dva sektora u potpunosti odvojena i u prostoru ispod tribine te kako imaju zasebnu kontrolu ulaza sukladno odredbama zakona o javnom okupljanju te zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Parkirna mjesta na stadionu HNK Rijeka

Na stadionu HNK Rijeka postoje parkirna mjesta koja su namjenjena za korisnike: zaposlenici, igrači, službene osobe, sponzori, vlasnici sky boxeva i VIP ulaznica, vlasnici kompleta ulaznica.

Zbog ograničenog broja parkirnih mjesta, popunjenost parkirnog platoa određuje mogućnost parkiranja. Pravilo vrijedi za sve korisnike kojima je omogućen parking.

Svjesni činjenice da je svako parkirno mjesto jako bitno, čak ni vlasnici sky boxeva odnosno VIP ulaznica nemaju optimalan broj parkirnih akreditacija.

Konstantno pratimo trend popunjenosti parkinga i radimo na tome da kroz razne aktivnosti omogućimo akši pristup stadionu. Jedna od tih aktivnosti je partnerski ugovor sa tvrtkom Taxi Cammeo koja u kampu ima svoj Cammeo point.

U sklopu prometnog rješenja uoči domaćih utakmica provodi se i nova regulacija te se državna cesta D427 djelomično zatvara u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te se postavlja privremena prometna signalizacija.

Nova regulacija provodi se u svrhu zatvaranja da bi se dvije krajnje desne trake ceste mogle koristiti za parkiranje u oba smjera. Molimo sve navijače i ostale sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

Navijači će imati mogućnost parkirati i na platou iznad islamskog centra koji se nalazi u blizini stadiona HNK Rijeka.

Ujedno, u suradnji s Autotrolejem linija 7a prometuje cestom D427, te staje na stanici u blizini kampa HNK Rijeka

Mogućnost prolaza od istočne do zapadne tribine

Stadion HNK Rijeka nalazi se unutar infrastrukture trening kampa. Kao dvojna funkcija koju objekt nosi, u režimu utakmica na snazi su organizacijska pravila prema kojima se određuju linije komunikacije prilagođene u prvom redu objekta koji je u funkciji stadiona.

U urbanističkim planovima Grada je gradnja ceste iznad sjevernog djela kampa koja će svakako olakšati put komunikacije između zapadne i istočne tribine ali napominjemo da će kontrola ulaza koja je sada postavljena ostati na snazi.

Dovođenje/odvođenje djece Škole nogometa na/sa treninga

Hrvatski nogometni klub Rijeka veliku pozornost posvećuje radu Škole nogometa i radi na tome da najmlađi članovi kluba, koji su ujedno njegova budućnost, imaju maksimalne uvjete za rad. Važno je naglasiti da je HNK Rijeka svjesna trenutnog rješenja pristupa kampu i radi na poboljšanjima.

Rješenje za spomenuta poboljšanja je spremno, ali  provedba nije moguća za vrijeme trajanja prvenstva i održavanja utakmica zbog većeg obujma potrebnih radova. Vjerujemo da će rješenje biti implementirano u najskorije vrijeme.

U suradnji i roditeljima već su poduzete sve mjere da se polaznicima Škole nogometa u trenutnoj situaciji i uvjetima omogući maksimalno siguran pristup kampu.

 

Prijava na newsletter