Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
forum
Fešta u Lovranu

Početna Forumi Ostalo Fešta u Lovranu

Ova tema sadrži 3 odgovora, ima 3 glasa, zadnji odgovor od: Knife Juggler Knife Juggler prije 3 godine, 6 mjeseci.

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)
 • Autor
  Postovi
 • #10289
  Cheetah
  Cheetah
  Sudionik

  Prije svega, čestitke na ideji o fešti u Lovranu i na organizaciji koja je bila vrlo dobra. Velika greška (čija?) je bilo neprozivanje našeg kapetana Darija Kneževića. Naknadno ga je spomenuo Krmpotić. Paziti na takve stvari, jer one nisu samo pusta forma…

  #10354
  Leopard
  Leopard
  Sudionik

  Dario Knežević nije bio u Lovranu zbog ukočenog vrata. Isto tako Tomečak i Hristov propustili su cijeli događaj zbog viroze.

  #10364
  Cheetah
  Cheetah
  Sudionik

  Leopard, Joso je predstavio i Tomija i Hristova. Tako je Tomečaka prozvao s: “…dajmo jedan aplauz za čovjeka kojeg nećete vidjeti, ali zaslužuje vaše pozdrave. Ne boj’te se, s ugovorom će sve biti u redu…tek jedna mala viroza – Ivan Tomečak!”, a Hristova s: “…dajmo jedan aplauz, dame i gospodo, i za hrabrog Bugarina ko’g je shrvala nervoza i viroza – Ventsislav Hristov!” U vrijeme predstavljanja ekipe jednostavno nitko nije spomenuo Darija. Nedopustivo.

  #10453
  Knife Juggler
  Knife Juggler
  Sudionik

  Ima ona o besposlenom popu i jarićima. Sutra pocinje prvenstvo, izdrzi!

Pregledavate 4 posta - 1 do 4 (od ukupno 4)

Morate biti prijavljeni kako biste mogli odgovoriti na ovu temu.

Prijava na newsletter