Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Kompleti ulaznica

Od utorka 11. travnja Hrvatski nogometni klub Rijeka počeo je s prodajom kompleta ulaznica za preostalih pet domaćih utakmica MAXtv Prve lige za sezonu 2016./2017.

Komplet ulaznica uključuje:

  • pet domaćih utakmica MAXtv Prve lige u sezoni 2016./17.
  • sve pripremne utakmice kojima je organizator HNK Rijeka
  • Mogućnost obročnog plaćanja karticama
  • 50 posto popusta za djecu do 14 godina  u svim sektorima
  • povoljnije cijene za umirovljenike, nezaposlene, studente i učenike na Istočnoj tribini
  • pogodnost kupnje kompleta ulaznica vrijedi isključivo za članove

Kupci kompleta ulaznica dobit će i svoje personalizirane kartice koje im služe kao identifikacija kod ulaza na stadion. Komplete ulaznica moguće je kupiti na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka od utorka 11. travnja.

Svi vlasnici kompleta ulaznica koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu i žele prepustiti svoje mjesto nekom drugom u zamjenu za bodove, mogu se javiti na info punkt na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka.

U slučaju nemogućnosti dolaska na info punkt moguće je kontaktirati klub emailom na ulaznice@nk-rijeka.hr i u isti priložiti osobni dokument, komplet ulaznica te podatke osobe koja će koristiti komplet ulaznica za utakmicu.

Klub će izdati potvrdu o promjeni korisnika kompleta ulaznica. Takvu potvrdu potrebno je ispisati i ponijeti na utakmicu kao dokaz da je odobrena promjena korisnika iskaznice.

Cijene kompleta ulaznica za pet domaćih utakmica MAXtv Prve lige

20170410_tablica_520px

*popuste nije moguće međusobno kombinirati

*pogodnosti vrijede isključivo za članove HNK Rijeka

Sektori

Prijava na newsletter