Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Kompleti ulaznica

Od petka 7. listopada Hrvatski nogometni klub Rijeka počeo je s prodajom kompleta ulaznica za 13 domaćih utakmica MAXtv Prve lige za sezonu 2016./17.

Komplet ulaznica uključuje:

  • trinaest domaćih utakmica MAXtv Prve lige u sezoni 2016./17.
  • sve pripremne utakmice kojima je organizator HNK Rijeka
  • Mogućnost obročnog plaćanja karticama
  • 50 posto popusta za djecu do 14 godina  u svim sektorima
  • povoljnije cijene za umirovljenike, nezaposlene, studente i učenike na Istočnoj tribini
  • pogodnost kupnje kompleta ulaznica vrijedi isključivo za članove

Kupci kompleta ulaznica dobit će i svoje personalizirane kartice koje im služe kao identifikacija kod ulaza na stadion. Komplete ulaznica moguće je kupiti na zapadnim blagajnama stadiona HNK Rijeka do utakmice s Osijekom 16. listopada.

Svi vlasnici kompleta ulaznica koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu i žele prepustiti svoje mjesto nekom drugom u zamjenu za bodove, mogu se javiti na info punkt na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka. U slučaju nemogućnosti dolaska na info punkt moguće je kontaktirati klub emailom na ulaznice@nk-rijeka.hr i u isti priložiti osobni dokument, komplet ulaznica te podatke osobe koja će koristiti komplet ulaznica za utakmicu.

Klub će izdati potvrdu o promjeni korisnika kompleta ulaznica. Takvu potvrdu potrebno je ispisati i ponijeti na utakmicu kao dokaz da je odobrena promjena korisnika iskaznice.

Cijene kompleta ulaznica za 13 domaćih utakmica MAXtv Prve lige

pretplate3_v2

*pogodnosti vrijede isključivo za članove HNK Rijeka

Sektori

Prijava na newsletter