Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Leonard
Zuta
obrambeni
8
09.08.1992.

Göteborg
Švedska
184
75

Leonard Zuta rođen je 9. kolovoza 1992. godine u Švedskoj, a roditelji su albanskog porijekla. Nogomet je počeo igrati nogomet s osam godina, a svoj seniorski debi imao je u dresu Västre Frölunda sa samo 17 godina.
Zuta je zatim 2010. godine prešao u redove Hackena. Dvije godine igrao je za juniorsku momčad, a 13. travnja 2012. godine debitirao je za prvu momčad u utakmici protiv  Mjällbya.

U dresu Hackena osvojio je naslov s juniorskom ekipom, a s Hackenom je najveći uspjeh ostvario zauzevši drugo mjesto u švedskom prvenstvu. Iako je njegova pozicija na lijevom boku, Zuta je u nekoliko navrata u karijeri igrao i na poziciji stopera.

Zuta je standardan član reprezentacije Makedonije za koju je debitirao 15. lipnja 2015. u utakmici protiv Slovačke

Zuta je u Rijeku stigao krajem kolovoza prošle godine i ubrzo zauzeo svoju poziciju na lijevom boku, ali još uvijek čeka na svoj prvijenac. Ujedno, Zuta  je standardan član reprezentacije Makedonije za koju je debitirao 15. lipnja 2015. u utakmici protiv Slovačke.

U slobodno vrijeme Zuta se opušta uz glazbu koja, te neizostavne video igrice. Prema vlastitom priznanju najviše igra nogomet uz kojega je vezan na travnjaku i van njega.

GODINA UKUPAN BROJ UTAKMICA UKUPNO MINUTA U IGRI MINUTA ODIGRANIH PO UTAKMICI 24 32 2736 86 4 1
UKUPNO POSTIGNUTIH GOLOVA GOLOVI NA GOSTOVANJIMA GOLOVI NA DOMAĆIM UTAKMICAMA GOLOVI S 11 METARA MINUTE DO POSTIZANJA GOLA 0 0 0 0

Prijava na newsletter