Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
9. DAN: Uoči utakmice s Ludogorecom
27.01.2015.

Utorak,deveti dan priprema u Španjolskoj,prva momčad HNK Rijeka ponovno je u ritmu dva treninga dnevno. 

Nakon jutarnjeg treninga razgovarali smo s Vedranom Jugovićem koji smatra da je momčad već odavno navikla na napore u ovoj fazi priprema. 

- Prošli smo polovicu priprema i ušli u ritam gdje smo svjesni da je to faza gdje moramo raditi puno. I količinski i kvalitetom. Imali smo tek u nedjelju slobodno popodne. Moramo dosta trenirati i dobro se ukomponirati. Kad u momčad dođe jedan igrač,treba se uskladiti,a kod nas su došla četiri nova igrača,a neki su otišli. No mislim da smo dobro iskoristili ovaj period. 

Momčad uskoro očekuje i nova pripremna utakmica. Protivnik će u srijedu u 17 sati u gradiću San Pedro de Alcantara (5 kilometara od Benahavisa) biti bugarski prvak Ludogorec,sudionik ovosezonske Lige prvaka. 

- Čeka nas utakmica koja je bitna za samopouzdanje. Ako uđeš u prvenstvo pozitivnim rezultatom s priprema to podiže momčad i daje nam svima do znanja da smo dobro radili. Iako nije uvijek rezultat mjerilo rada – nastavlja Jugović koji je već igrao za Rijeku protiv Ludogoreca. Bilo je to na ljetnim priprema prošle sezone (29. lipnja 2013.). Osim njega iz sadašnje ekipe tu su utakmicu još igrali Knežević,Vargić,Tomečak,Lešković,Bertoša,Ajayi,Sharbini i  Zlomislić,a u momčadi je bio i Močinić. 

Rijeka je tada bila uvjerljiva protiv Bugara. Pobjede rezultatom 3:1 (dva gola Sharbinija,jedan Ajayija) sjeća se dobro i Jugović. 

- Sjećam se jako dobro. Po meni je to bila odlična Rijeka jer smo pokazali ogromnu količinu agresivnosti i okomitosti. Odigrali smo moderno i brzo a tako smo nastavili i u prvenstvu.  Nadam se da bi se i ovaj put mogla ponoviti slična priča. No bitno je da dobro radimo,da dajemo sve od sebe,da se međusobno shvatimo te da napredujemo – zaključio je Jugović.  
Prijava na newsletter