Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Momčad
Alexander Gorgon: Ponosan sam što sam došao u Rijeku
16.08.2016.

Alexander Gorgon u utorak je službeno predstavljen kao novi igrač HNK Rijeka. Gorgon, koji je lani bio drugi strijelac austrijskog prvenstva,  već se prošlog tjedna pridružio prvoj ekipi Rijeke.

- Prvi dojmovi su jako dobri. Mislim da nije čest slučaj imati ovakve uvjete za trening, kada stojiš na travnjaku i vidiš more. Svi se brinu za mene i nema razloga da ne budem zadovoljan, rekao je Alexander Gorgon.

- Ponosan sam što sam došao u Rijeku. Mnogi misle da je hrvatska liga slabija od austrijske, ali to nije slučaj. Dobio sam poziv iz kluba, znao sam da žele da dođem i to je bilo najvažnije. To je i razlog zašto sam došao, rekao je Gorgon koji je sve najbolje o Rijeci čuo od Marina Leovca.

- Razgovarao sa Leovcem nakon transfera i rekao je sve najbolje o Rijeci, da je to savršeno mjesto za život, za obitelj i to je bila samo potvrda da je moja odluka bila dobra, ustvrdio je Gorgon koji je već posjetio Hrvatsku.

- Nisam bio nikad u Rijeci, ali posjetio sam Makarsku, Brač, Korčulu... Moja supruga je napola Hrvatica, ona će biti sretna ovdje jer zna jezik, ustvrdio je Gorgon.

Nekoliko riječi o novom igraču rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Zadovoljstvo mi je da možemo predstaviti Alexa Gorgona, kapetana Austrije Beč, koji je proveo cijelu karijeru u tom gradu i klubu. zadovoljni smo da dolazi u, kako bi rekao jedan legendarni trener, najljepši kutak svijeta. Nadam se da će ovdje biti sretan i da će se pokazati kao pravi potez za nas, ali i za njega, ustvrdio je Ivan Mance.

Pogledajte što je još Alexander Gorgon izjavio na konferenciji za novinare

Alexander Gorgon – predstavljanje

 
Prijava na newsletter