Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Morčići Rijeke
Škola : Turniri
Alpas kup: Morčići do četvrtfinala
02.06.2015.

Morčići Rijeke (U7/U8) nastupili su na međunarodnom turniru "Alpas" održanom u Utrini. Morčići (U7) zaustavljeni su u četvrtfinalu izgubivši od Ponikva 1:2. Riječki nogometaši u skupini osvojili su prvo mjesto  pobijedivši Sesvete 1:0 i ŠN Marinka Galića iz Slovenije 1:0. Strijelci su bili: Davor Bistre, Noel Živković i Denis Ilijazi.

Morčići Rijeke (U-8) turnir su okončali u grupnom dijelu natjecanja. Rijeka je u skupini remizirala sa Zenitom iz Bjeljine 2:2 dok je izgubila od Jadrana iz Poreča 1:3. Sva tri gola postigao je najbolji riječki igrač na turniru Niko Lovrić izvanrednim udarcima iz daljine.

Momčadi

Rijeka (U-7): Vito Stupar, Gabrijel Forenbaher, Niko Šimičević, Šime Starčević, Lukas Murica, Davor Bistre, Matija Mijatović, Lukas Ujčić, Eldar Mahmić, Denis Ilijazi i Noel Živković.

Rijeka (U-8): Josip Frankić, Dorian Radoslav, Dražić, Mateo Brozičević, Marko Peranović, Edi Vinarš, Emanuel Tica, Niko Lovrić, Leo Arbanas, Antonio Mrvčić i Duje Pilipović
Prijava na newsletter