Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Autoklub Rijeka uz HNK Rijeka
16.11.2016.

Hrvatski nogometni Rijeka i Auto klub Rijeka u srijedu su još jednom potvrdili dobru suradnju. Naime, Autoklub Rijeka i HNK Rijeka već neko vrijeme uspješno surađuju, a suradnja je nastavljena i kratkim druženjem kojem su prisustvovali i riječki prvotimci Stefan Ristovski i Josip Mišić.

- Normalno je da HNK Rijeka i Autoklub Rijeka imaju zajedničke interese i da klub želi što više surađivati s riječkim tvrtkama. Autoklub je partner kluba, već je i ranije surađivao s HNK Rijeka. Cilj je nastaviti uspješnu suradnju u budućnosti, te pronaći model da suradnju intenziviramo i unaprijedimo, rekao je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

Zadovoljstvo suradnjom izrazili su i predstavnici Autokluba Rijeka.

- Autoklub Rijeka je dio gradske priče. Ove godine proslavili smo 70 godina postojanja. Živimo i radimo u Rijeci i naših 16 tisuća članova su većinom i navijači HNK Rijeka, rekao je Mile Perić, tajnik Autokluba Rijeka.

- Upravo zato htjeli smo se uključiti u priču pod krilaticom "Zajedno smo Rijeka".  Autoklub Rijeka i HNK Rijeka imaju zajedničke interese kao što je promicanje sporta. Autoklub Rijeka to već radi i u autosportu, te kroz prometnu preventivu. Ovo je početak uspješne suradnje iako smo i prije kroz povijest surađivali s HNK Rijeka, zaključio je Perić.

Autoklub Rijeka uz HNK Rijeka (7)Prijava na newsletter