Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Autotrans partner projekta “HNK Rijeka prijatelj djece”
06.10.2015.

U sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece "Popularizacija nogometa u PGŽ i gradu Rijeci", riječki nogometni klub u utorak (6. listopad) organizirao je dolazak učenika osnovnih škola iz Krka i Novog Vinodolskog na razgledavanje trening kampa HNK Rijeka te praćenje treninga prve momčadi uz druženje i zajedničko fotografiranje. U organizaciji ovog događaja, čiji projekt  podržava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, partner HNK Rijeka je i dugogodišnji službeni prijevoznik Autotrans d.o.o., koji osigurava prijevoz i to personaliziranim autobusima , dakle onima u kojima se voze i prvotimci riječkoga kluba.

U svom poslovanju koje traje gotovo sedamdeset godina, Autotrans je prevozio i sponzorirao brojne sportske klubove na području Rijeke, Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske. Važno je istaknuti da se i danas u okviru Autotrans grupe, koju čine Autotrans, App Požega i Autoprijevoz Otočac, prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza, a posebno smo ponosni kao službeni prijevoznik i sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, Hrvatskog košarkaškog saveza i HNK Rijeka.

Svoje ulaganje u  sport  Autotrans njeguje desetljećima, dajući podršku kao organizator ili partner u brojnim sportskim aktivnostima koje su se održavale, naročito na području Primorsko-goranske županije. Velik značaj u svemu tome daje činjenica da Autotrans grupa, kao jedan od najvećih hrvatskih autoprijevoznika, čiji vozni park broji više od 450 autobusa,  organizira prijevoz školske djece u 10  županija i na osam 8 otoka  diljem Hrvatske pa je tako sinergija sa HNK Rijeka izniman suport popularizaciji nogometa u Primorsko-goranskoj županiji i gradu Rijeci.

Autotrans partner projekta “HNK Rijeka prijatelj djece” (7)Prijava na newsletter