Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Bakljada na Krčkom mostu i ove godine kao znak sjećanja na „Oluju“
02.08.2019.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i ove godine će posebno biti obilježen na Krčkom mostu! Tri udruge: Plavo – bijeli otok, Vavik vjerna Kirija i Klub navijača Armada 4. kolovoza s početkom u 21 sat svim pristiglim gostima i s kopna, ali i s mora pokazat će što su pripremili ove godine.

Naravno, centralni događaj bit će spektakularna bakljada na Krčkom mostu, a obilježavanje „Oluje“ nastavit će se na kraljevičkoj rivi budući da se ove godine u organizaciju proslave uključio i Grad Kraljevica. Tamo su oko 23 sata predviđeni koncertni nastupi jasmina Stavrosa i pratećih bendova te vatromet HNK Rijeka.

Svatko tko želi može se i za simboličnih 50 kuna ukrcati na jedan od dva broda: „Princ Kornata“ ili „Sferu“, a karte se mogu kupiti na Krku (bistro Macao u Šilu te na pultu Speed boata na krčkoj rivi, u Crikvenici u info kućici na „Veloj paladi“ te u beach baru „Figa, kraj plivališta, zatim u „Primorskoj konobi“ u Rijeci te u Lounge baru „Captain Hook“ na kraljevičkoj rivi.
Prijava na newsletter