Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Balaj: Dat ću sve od sebe za Rijeku
26.01.2015.

Osmog dana priprema u Benahavisu sve ide zacrtanim planom. Nakon što je nedjelja popodne bila slobodna za igrače,u novi tjedan ušlo se s ritmom od dva treninga dnevno. 

U Španjolskoj je i dalje odlično vrijeme koje uvelike pomaže da se treninzi nesmetano odvijaju. 

Mi smo porazgovarali s jednim od novih igrača u momčadi,albanskim reprezentativcem Bekimom Balajem koji je u Rijeku stigao iz praške Slavije. Početna faza prilagodbe je iza njega a on sam tvrdi da mu je sad u momčadi besprijekorno dobro. 

- Imam stvarno dobar osjećaj. Svi su prema meni pažljivi te se osjećam dobrodošlo. To mi je uvelike olakšalo promjenu sredine i pomoglo da uživam unutar momčadi. Ovdje je lijepo vrijeme pa su i treninzi odlični,sve je zaista savršeno. 

Bekim nastavlja pričati o tome kako se već vidi zamjetan napredak u odnosu na početak priprema. 

- Okruženje,kao i sama momčad,je vrlo pozitivno. Osjetim da u ekipi  još ima rezerve,jer znam da je prošla sezona s osvajanjem Kupa i nastupom u Europskoj ligi bila odlična. No energija je odlična svi su puni motiva i to me također čini sretnim. 

Svjestan je da se od napadača traže golovi. 

- Navijači mogu očekivati da ću svaku prigodu koju dobijem iskoristiti maksimalno u korist ekipe jer nogomet je momčadska igra. Dat ću sve od sebe za Rijeku - završio je priču Bekim Balaj.   

Više o Bekimovim razmišljanjima pogledajte u sljedećem videu. 
Prijava na newsletter