Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Bastiančićeva pjesma iz karantene: Nedostaje nam sve, osim „Rijeke“ jer ona je u srcu!
18.04.2020.

Da je poseban navijač, poseban glazbenik i poseban čovjek, uvijek sa stilom, uvijek s vlastitim stavom, ali pomirljivog i otvorenog karaktera, riječki kantautor, te član nekoliko riječkih bendova, Sandro Bastiančić ponovo je to i dokazao.
Naime, na upit naše novinarske ekipe da svojom „karantenskom“ pjesmom za trenutak podigne navijački duh u nama, ne samo onaj s tribina, već i onaj koji je potreban za izgurati aktualnu svakodnevicu u svim našim riječkim karantenama, odgovorio je, a kako drugačije – nego s „da“.

Sandro je, uz mnoge druge riječke glazbenike i pjevače, jedan od onih koji cijelim bićem navijaju za „Rijeku“, jedan je od onih koji navijaju glasno, javno i ne libeći se pokazati svu silu „muških“ emocija koje napadaju za vrijeme dok „Rijeka“ na terenu upisuje pobjede i poraze. Njegovi široki vidici osjete se čak i u „tek“  jednoipolminutnoj glazbenoj poruci koju je snimio za sve navijačice i navijače te sve igrače „Rijeke“ kroz pjesmu, ali i poruku u kojoj je sažeo sve važno: - Sve nam nedostaje, pa čak i šankovi, ali ono što nam nikada ne nedostaje, to je ljubav za „Rijeku“. Ona je u našim srcima!

Nikada kompetitivan, uvijek čovjekoljubiv, Sandro Bastiančić svoju je pjesmu posvetio posebno jednom imenu i prezimenu, a kojem – otkrijte u njegovoj glazbenoj poruci za sve nas.

Hvala Sandro!

Sandro Bastiančić – pjesma iz karantenePrijava na newsletter