Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Mateo Bertoša
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 31. kolo
Bertoša: Najvažnija je pobjeda
29.04.2015.

Mateo Bertoša spada u red igrača kakve svaki trener voli. Tihi, marljivi, radišni i uvijek spremni kada im se ukaže prilika. Nakon vrlo dobrog izdanja protiv Istre 1961, Bertoša je dodao još jednu odličnu partiju protiv Splita koju je začinio asistencijom za vodeći pogodak koji je postigao Marin Tomasov.

- Na početku smo se tražili, bilo je dosta sparno pa nam je trebalo malo vremena da se prilagodimo, ali najvažnije je da smo pobijedili. Akcija za pogodak? Nisam vidio tko mi je dao loptu, ali čim sam je primio znao sam što mi je činiti. Srećom ubačaj je bio dobar... - rekao je Mateo Bertoša.

"Prste" kod drugog pogotka imao je Bekim Balaj. Iako je na kraju autogol pripisan Glavini, riječki napadač skrenuo je loptu prema golu nakon odličnog prodora i ubačaja Ajayija.

- Važno je da smo osvojili tri boda, šteta što nismo postigli pogodak u prvom dijelu jer bi to bila sasvim druga priča - rekao je Balaj.

Bertoša nakon SplitaPrijava na newsletter