Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Filip Bradarić
1. Momčad
Bradarić: Ova Rijeka stalno ide punom snagom
29.06.2015.

Jutarnjim treningom u ponedjeljak otvoren je novi radni tjedan u Kranjskoj Gori za nogometaše Rijeke. Do subote će se trenirati po ustaljenom ritmu, a Rijeku čekaju još dvije pripremne utakmice.

Nedjelja je bila specifična jer su igrači nakon jutarnjeg treninga imali zajednički ručak na otvorenom te nakon toga slobodno popodne.

- Sigurno je da je nakon toliko rada bilo lijepo imati bar jedno popodne bez treninga. Svi smo ga iskoristili da se barem malo odmaknemo od hotela i to nam je stvarno dobro došlo. Sad počinje novi tjedan i novi početak – kaže nam Filip Bradarić koji prolazi prve pripreme s Rijekom i zasad je vrlo zadovoljan obavljenim.

- Igramo li protiv petoligaša ili euroligaša, Rijeka će igrati svoju igru – punom snagom i 100 posto od sebe - kaže Bradarić

- Radi se stvarno dobro i bilo je nekoliko baš jakih treninga. Osjeti se to malo u ovom trenutku na teškim nogama. Ali bez obzira na to imali smo dobre rezultate u dvije utakmice. Dojma smo da smo napravili dobar posao, pravi temelj za sljedeća dva tjedna...Treba samo nastaviti što angažiranije i i s punom pozornošću te do početka prvenstva popravit neke stvari.

U utorak je sljedeća pripremna utakmica. U Kranjsku Goru dolazi Krka, slovenski prvoligaš za kojeg igraju dvojica igrača Rijeke na posudbi – Filip Dangubić i Jamilu Collins.

- Njih poznajemo. To je plus za njih da su u prvoligaškoj momčadi u kojoj mogu igrati. A što se tiče Krke i njihove snage i kvalitete – to i nije toliko bitno. Igramo li protiv petoligaša ili euroligaša, Rijeka će igrati svoju igru – punom snagom i 100 posto od sebe. Jedino se tako može ići dalje i dosegnuti neki veći nivo, a tome Rijeka teži. To vrijedi i za mene osobno kao igrača, ali i za cijelu momčad – zaključio je Bradarić i zajedno s momčadi krenuo na popodnevni trening.

Bradarić: Ova Rijeka stalno ide punom snagom (10)Prijava na newsletter