Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Bravo Miro!
08.05.2014.

 U nastavku prenosimo cijeli tekst s naše stranice vezane uz Školu nogometa HNK Rijeke...Primjer 'fair play -a' kojeg se držao naš igrač kadetske momčadi Miroslav Iličić vrijedan je pažnje i šire medijske javnosti...stoga pročitajte što se to ovog vikenda dogodilo u Puli...

Da današnji nogomet i dalje poznaje istinske vrijednosti poput „fair playja“ potvrđuje primjer kadeta Rijeke Miroslava Iličića s utakmice protiv Istre 1961 u Puli. Unatoč epitetu susjedskog derbija i minimalnom zaostatku u napetoj završnici utakmice kada je Rijeka lovila izjednačenje,mladi napadač bijelih ukazao je sucu Goranu Brusiću da je pogrešno dosudio jednu potencijalno opasnu loptu za Rijeku što je ovaj prihvatio i promijenio svoju odluku a Iličić zaradio veliki aplauz svih na pomoćnom igralištu na Drosini.

Iličićevu sportsku gestu spomenuo je u zapisniku i delegat Lino Roša iz Vodnjana koji je naveo sljedeće: „Ističem primjer igrača br. 9 gostujuće momčadi kao fair play kada je u 73. minuti susreta sudac dodijelio ubacivanje lopte za gostujuću momčad. Isti je igrač priznao da je on ubacio loptu izvan igre,te da treba dodijeliti ubacivanje domaćoj momčadi. Sudac je gestu igrača prihvatio te je dodijelio ubacivanje lopte domaćoj momčadi.“

Ponekad i male geste poput ove ukazuju na prave sportaše a Iličić je ovime pokazao da on to svakako i jest,unatoč tome što je nogomet danas surov pa su geste poput ove prava rijetkost. Upravo zbog toga treba posebno istaknuti - BRAVO MIRO!
Prijava na newsletter