Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Budućnost Rijeke radi i uživa u Rovinju
09.01.2015.

Rovinj je ovih dana obojen u 'bijelo'. Barem onaj dio oko nogometnih terena. Gdje god pogledate – dresovi i trenerke s grbom naše HNK Rijeke. 

Jer osim prve ekipe koja je od četvrtka na početku priprema te trenira u Rovinjskom selu,više od 200 mladih nogometaša iz Škole nogometa HNK Rijeke već skoro sedam dana boravi u Rovinju te se za nastavak sezone priprema na terenima sportskog centra Valbruna. 

U hotelu Eden nalaze se juniori,kadeti 1 i 2,stariji pioniri 1 i 2,mlađi pioniri 1 i 2 te morčići 1 i 2. 

8 različitih uzrasnih kategorija a  svi pod istim krovom,svi u sličnom režimu. Trening,ručak,odmor,trening,spavanje...Većina od njih prvi put u takvoj situaciji. Ne baš toliko daleko od doma,ali u pravom profesionalnom režimu. 24 sata uz trenere i suigrače...Zajedno u svim situacijima. 

Treninzi na umjetnim ili travnatim podlogama,bazeni,fitness,prirodne staze za trčanje uz more ili u šumi...a k tome još i mogućnost odmjeravanja snaga s protivnicima po mjeri.   

Kakve dobrobiti donosi ovaj sistem rada te kakve navike dječaci usvajaju nakon ovakvog,novouvednog načina provođenja priprema,pogledajte u sljedećoj video reportaži. 
Prijava na newsletter