Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Cammeo grupa službeni taksi HNK Rijeka
01.10.2015.

HNK Rijeka i Cammeo grupa potpisali su ugovor o suradnji čime je Cammeo grupa postala sponzor i službeni taksi prijevoznik  riječkog prvoligaša.

Zahvaljujući ovoj sponzorskoj suradnji, navijači će, pored sportskih uspjeha svojih nogometaša, imati i dodatne razloge za zadovoljstvo. Naime, članovi kluba odnosno svi navijači koji posjeduju člansku iskaznicu moći će prijavom ostvariti 10% popusta na sve vožnje taksijem sve do kraja tekuće sezone (31.05.2016.).

HNK Rijeka i Cammeo su ispred samoga stadiona pripremili poseban prostor, tzv. Cammeo korner - mjesto na kojem će navijačima biti osigurana vozila za jednostavniji dolazak i odlazak s utakmica. Isto tako navedeni partneri najavljuju da će za navijače tijekom sezone biti raznih iznenađenja u vidu darova, kako na samim utakmicama tako i društvenim mrežama oba partnera.
Prijava na newsletter