Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Edi Ajanović
Škola : Turniri
Città di Borgaro: Rijeka četvrta
16.06.2015.

Nogometaši Rijeke osvojili su četvrto mjesto na turniru Citta di Borgaro. Riječki nogometaši u borbi za treće mjesto izgubili su od momčadi Pro Settimo Eureka 1:2, a jedini gol za Rijeku postigao je Edi Ajanović. Rijeka je u skupini pobijedila Sampdoriju 1:0 (Suden) i Torino 3:1 (Čoko 2, Jelić), te je izgubila od Cunea 0:1 i u konačnici osvojila drugo mjesto i utakmicu za treće mjesto. Edi Ajanović dobio je nagradu za najboljeg stranog nogometaša.

- Odlično organiziran turnir, novo iskustvo i novo odrastanje za djecu ovog godišta, nadamo se da ćemo igrati što više takvih turnira - rekao je Igor Tkalčević.

Za Rijeku su igrali: Dino Rendić, Moris Valinčić, Jakov Delibegović, Mario Gojak, Antonio Rubčić, Luka Floridan, Filip Braut, Veldin Hodža, Marko Jelić, Edi Ajanović, Dan Lagumdžija, Leo Margan, Denis Čoko, Marcelo Suden, Jakov Brekalo, David Vidović, Frane Švorinić i Ivan Šop. Treneri: Igor Tkalčević i Mijo Dadić.
Prijava na newsletter