Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi Hrvatskog liječničkog zbora obišli kamp HNK Rijeka
15.04.2016.

Članovi Hrvatskog liječničkog zbora, podružnica Rijeka, posjetili su u četvrtak kamp HNK Rijeka. Podružnica Rijeka obilježila je pedesetu obljetnicu kontinuiranog djelovanja. Želja im je bila obići naš kamp i osjetiti dio atmosfere u kojoj rade nogometaši Rijeke, a u posjetu je stiglo tridesetak umirovljenih liječnika s područja Rijeke koji su kroz svoj radni vijek bili dio odrastanja naših igrača, kao školski liječnici – pedijatri.

Drage goste pozdravio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance koji je među liječnicima prepoznao i svoju pedijatricu od malih nogu. Članovi Zbora u svom radu su vrlo aktivni i pokušavaju obići sve znamenitosti i što više gradova diljem Hrvatske.

Umirovljenici su tako obilazak počeli u press centru, prošli su kroz tunel koji vodi kroz tunel, hospitality, te predsjednički skybox. Na kraju ugodnog druženja uručili smo dragim prijateljima dar kao uspomenu na posjetu i zajedničko druženje.

Ujedno, u četvrtak su kamp HNK Rijeka obišli i članovi Doma za starije osobe Volosko.

Članovi hrvatskog liječničkog zbora posjetili kamp HNK Rijeka (15)Prijava na newsletter