Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi kluba posjetili kamp i poželjeli Rijeci sve najbolje
01.03.2016.

Iako smo taman zakoračili u ožujak, prvi dan trećeg mjeseca bio je posvećen članovima Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka rođenih u mjesecu veljači. Za oko dvjestotinjak članova u utorak se ispunila barem jedna rođendanska želja - posjet kampu HNK Rijeka. Već od prvog koraka u klupski press centar počeli su školjcati fotoaparati i mobiteli, a na početku priče o novom kampu navijači su imali priliku vidjeti mjesto gdje se održavaju press konferencije, zasjesti za stol za kojem sjede njihovi uzori, te saznati nešto više o novinarima koji su kroz povijest pratili klub i tako ostavili svoj trag.

Ponovo su se na jednom mjestu okupili navijači svih generacija, roditelji nisu propustili priliku za zajedničku fotografiju sa svojom djecom, dok su se stariji članovi podsjetili nekih starijih vremena koja su ovjekovječena u crnobijelim slikama u hodniku koji vodi do skyboxa. Trebalo se prisjetiti i prepoznati ljude na starijim fotografijama. Kako su neki ustvrdili dobar dio tapeta morat će se zamijeniti kada Rijeka osvoji naslov prvaka!

Mjesto koje su svi jedva dočekali vidjeti bio je tunel koji vodi na travnjak, kao i prilika da se slikaju na klupi HNK Rijeka. Sve je to bio uvod pred odlazak u predsjednički skybox, zajedničku sliku na tribinama, te posjet hospitalityju gdje je sve članove dočekalo iznenađenje - rođendanska torta. Članovi su sebi, ali i svom voljenom klubu, poželjeli sve najbolje. I naravno - naslov prvaka.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – veljača (52)Prijava na newsletter