Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi posjetili kamp i poručili: ‘Rijeka je najbolje od svega’
07.11.2016.

Hrvatski nogomentni klub Rijeka nastavio je s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu. Na redu su došli članovi rođeni u mjesecu listopadu, a njih 150 iskoristilo je mogućnost da obiđe kamp na Rujevici i pobliže se upozna s funkcioniranjem kluba.

Ono što posebno veseli jest činjenica da je ponovo bilo puno mladih navijača koji su budućnost kluba, onih starijih koji već godinama navijaju za Rijeku, te cijele cijele obitelji odjenute u dres Rijeke.

Sat vremena proteklo je u ugodnom ćakulanju, članovi su postavljali pitanja o tome mogu li se obratiti klubu ako imaju neki problem, zanimalo ih je tko će gostovati u idući nogometnim ćakulama, a pritom su ustvrdili da su svoj rođendanski dar od kluba dobili u subotu kada je Rijeka pobijedila Hajduk.

Kao i uvijek, tunel koji vodi na travnjak izazvao je najviše oduševljenja, fotoaprati i mobiteli bili su u punom pogonu. Prije odlaska u skybox, te hospitality na rođendansku tortu, dogodio se i najemotivniji trenutak.

Navijači su u tunelu s toliko srca i emocije zapjevali "Rijeka je najbolje od svega" što je cijeloj posjeti dalo jednu emotivnu notu. To su trenuci koji cijeloj riječkoj nogometnoj bajci daju pravi smisao.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – listopad (31)
Rijeka je najbolje od svega…Prijava na newsletter