Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi posjetili kamp i u društvu igrača proslavili rođendan
05.09.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je nastavio s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu. Nakon okupljanja u press centru i slikanja s pešekanom, članovi su se spustili u uredske prostorije gdje su se svi htjeli slikati ispred velikog grba HNK Rijeka, a neki su izrazili želju da ga odnesu doma.

Nakon prolaska kroz svlačionice, članovi su imali priliku proći kroz tunel koji vodi na travnjak gdje je uslijedilo slikanje. I dok su članovi razgledavali travnjak, polako su počeli dolaziti prvotimci kojima je upravo završio trening i uslijedilo je fotografiranje, a među najtraženijima bio je trener Matjaž Kek kojega su svi navijači dočekali s odobravanjem.

U obilasku je bio je i Luciano Udović, nekadašnji nogometaš Rijeke, kojem je ovo bila prva prilika da obiđe novi kamp. Najstariji među navijačima bio je Srećko Kapović kojem je klub ovom prilikom uručio i člansku iskaznicu. Klaudio Mikleus pohvalio se zastavicom iz 1978. godine na kojoj su potpisi svih nogometaša koji su osvojili Kup Jugoslavije.

Posebno zadovoljstvo bilo je vidjeti puno mladih članova, od onih najmanjih koje su roditelji morali nositi do onih nešto starijih koji će još dugi niz godina biti srce i duše kluba s Kvarnera.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – kolovoz (40)Prijava na newsletter