Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi posjetili kamp i zaželjeli rođendansku želju – naslov prvaka
04.02.2016.

Bila je to jedna ugodna večer u kampu HNK Rijeka. Iako nije bila na rasporedu utakmica, ispred stadiona okupili su se oni koji vole Rijeku! U sklopu novog projekta HNK Rijeka u četvrtak navečer kamp su posjetili članovi kluba koji su u mjesecu siječnju proslavili rođendan jer vaš rođendan je i nama važan dan. Iz tog razloga, HNK Rijeka je svim članovima kluba, istinskim ljubiteljima Rijeke i nogometa, pripremila poseban dar – samo za njih otvoren stadion HNK Rijeka.

Bilo je tu puno zanimljivih priča i evociranja uspomena. Neki od članova već na početku obilaska prepoznali su svoju generaciju u slikama novinara koje krase zidove press centra. Nakon kratkog uvoda, članovi su na trenutak dobili priliku sjesti u stolicu u kojoj sjede igrači i Matjaž Kek za vrijeme konferencija za novinare i ujedno taj trenutak ovjekovječiti fotoaparatom. Uslijedio je prolaz kroz prostorije radne zajednice na putu prema svlačionicama.

U pratnji vrijednih hostesa, koje su odgovarale na mnogobrojna pitanja, članovi su obišli tunel koji vodi do glavnog travnjaka, te su imali priliku fotografirati se ispred slika svojih omiljenih igrača. Svatko je izabrao svog favorita. Fotoaparati i mobiteli bili su u punom pogonu, trebalo je zabilježiti svaki detalj za uspomenu.

Na jednom mjestu okupila se duša kluba - njezini navijači. Od onih najmanjih koje su roditelji još morali nositi u rukama pa sve do starijih gospodina i gospođa koji već desetljećima dolaze na utakmice Rijeke i koji su s ponosom nosili šal oko vrata.

Uslijedilo je i razgledavanje predsjedničkog skyboxa, te slika koje krase hodnik. Krenulo je i evociranje starih uspomena. Mnogi su se prisjetili svoje mladosti i utakmica u kojima su pratili Rijeku, mnogi još čuvaju ulaznice s legendarnih finala Kupa Jugoslavije. Najmlađi su pak dobili priliku vidjeti povijest Rijeke kroz najveće uspjehe.

Na kraju odlazak u hospitality gdje je članove dočekalo jedno malo iznenađenje - rođendanska torta! Zajednička želja bila je - naslov prvaka.

Obilazak kampa HNK Rijeka (25)Prijava na newsletter