Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi proslavili rođendan u kampu HNK Rijeka, Kek oduševio navijače
05.10.2016.

Bila je to još jedna vesela rođendanska proslava u kampu HNK Rijeka. Članovi HNK Rijeka rođeni u mjesecu rujnu dobili su priliku razgledati kamp, zavriti u prostorije koje nisu dostupne široj javnosti, te provesti ugodnih sat vremena u zajedničkom druženju. Poseban je prizor bio vidjeti mnoštvo djece u odjeći s obilježjima Rijeke.

Nakon već uhodanog pozdrava dobrodošlice u press centru, te slikanja s Pešekanom uslijedilo je obilazak kroz klupske urede, pa kroz svlačionice do tunela.

Članovi su imali mnoga pitanja, od toga kako funkcioniraju neke stvari u klubu pa do toga tko će biti gost u idućim nogometnim ćakulama u klupskoj emisiji.

U opuštenoj atmosferi članovi su iskoristili priliku ovjekovječiti svaki trenutak posjeta, počevši od već najzanimljivijeg tunela pa do presjedničkog sky boxa.

Prije nego što je uslijedilo rezanje rođendanske torte u restoranu, članovi su se zaputili na već tradicionalno slikanje na tribini Z5.

I tada je uslijedio vrhunac večeri kada je na tribinu izašao i trener Matjaž Kek uz simpatično pitanje: Kako to da mene nitko nije pozvao na obilazak, a imam rođendan u devetom mjesecu?

Ne treba posebno isticati da je svaki član htio stisnuti ruku trener vodeće ekipe u Prvoj HNL, a Kek je u hospitalityju ispunio mnogae zahtjeve za fotografijom odnosno autogramom.

Bio je to šlag na tortu večernjeg druženja kojeg članovi neće tako skoro zaboraviti.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – rujan (33)Prijava na newsletter