Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi proslavili rođendan u kampu HNK Rijeka
07.12.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka nastavio je s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu. Na red su došli članovi rođeni u studenom koji su uživali u obilasku klupskih prostorija koje inače nemaju priliku vidjeti.

Vesela skupina članova obilazak je počela u hospitalitiju sklonivši se od zime koja je polako zarobila riječki prsten. Uskoro je krenuo uobičajen scenarij, a ovoga puta uz "Sretan rođendan" članovima, navijači su sretan rođendan poželjeli i Pešekanu, službenoj maskoti HNK Rijeka.

Put je vodio kroz klupske urede i svlačionice, do izlaska u tunel koji je i ovoga puta bio u centru pažnje.  Mobiteli su ponovo bili u punom pogonu, a svatko se slikao pored svog najdražeg igrača u tunelu.

Navijači su i ovoga puta iz sveg srca zapjevali: "Rijeka je najbolje od svega" uz želju da naslov prvaka ove sezone stigne na Rujevicu.

Obilazak je nastavljen kroz hodnik koji obiluje slikama iz povijesti Rijeke, a poseban interes ispred predsjedničkog skyboxa privukla je fotografija nogometaša Rijeke na pripremama na Petehovcu.

Ugodna večer okončana je zajedničkim slikanjem na tribini, te slavljeničkom tortom u restoranu.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – studeni (31)Prijava na newsletter