Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Članovi proslavili rođendan u kampu i zaželjeli pobjedu protiv Hajduka
17.08.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u srijedu je nastavio s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu. Po već uhodanom scenariju članovi rođeni u srpnju prvo su dobili priliku razgledati press centar, te za uspomenu slikati se s Pešekanom, maskotom kluba, te sjesti na mjesto na kojem sjede igrači i trener Matjaž Kek za vrijeme konferencije za novinare.

Kao i uvijek pažnju su privukli poznati riječki novinari i fotoreporteri čije slike krase zidove press centra. Uslijedio je prolaz kroz klupske urede gdje su članovi posjetili postavili nekoliko pitanja vezana uz rad kluba, organizacije utakmica...

Veliki pljesak zaradio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, koji je u tom trenutku obavljao svoj posao u uredu, a članovi su imali veliku želju pitati ga što se još može očekivati u prijelaznom roku.

Prije izlaska u tunel koji vodi do travnjaka, članovi su dobili jedinstvenu priliku pozdraviti prvotimce Rijeke koji su se taman vraćali s kišnog treninga. Ovacije su tako pobrali Matei, Maleš i Gorgon...

Uslijedilo je slikanje u tunelu, pa zatim posjet predsjedničkom skyboxu. Na putu mnogi su zastali da bi pogledali riječku povijest ispisanu na zidovima hodnika kampa. Sve se može sažeti u rečenicu jednog gospodina koji je gledao sliku Zvjezdana Radina kako podiže trofej Kupa Jugoslavije: Sjećam se kako smo išli vlakom na finale, koliko je godina prošlo!

Članovi su se zatim zaputili na Z5 tribinu na još jednu zajedničku fotografiju, pa zatim u hospitality na rođendansku tortu. Uz sve najbolje želje nogometašima Rijeke u nedjeljnom gostovanju kod Hajduka.

Posjet članova kampu HNK Rijeka – kolovoz (29)Prijava na newsletter