Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Damir Mišković: Presretni smo nastavkom suradnje sa Sava osiguranjem
13.07.2019.

Ispunjen je bio petak u Kranjskoj gori za HNK Rijeka. Naime, riječki prvoligaš produljio je suradnju s generalnim sponzorom Sava osiguranjem do sezone 2022./2023., predstavio je nove dresove za sezonu 2019./2020., te je potpisao ugovor s Hanza mediom koji je postao medijski pokrovitelj HNK Rijeka.

- Dali smo sve od sebe da se odužimo rezultatima, da se ljudi osiguraju kod Save u što većem broju. Presretni smo zbog toga što smo potpisali, jedinstven je slučaj da netko potpiše novi sponzorski ugovor godinu dana prije isteka postojećeg. Sava je pokazala kako se može reklamirati preko sporta, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Zadovoljstvo nastavkom suradnje izrazio je i David Kastelic, predsjednik uprave Zavarovalnice Sava d.d.

- Kada smo tražili dobar klub koji ima potencijal i kvalitetu i koji je popularan u Hrvatskoj, nije bilo teško pronaći Rijeku. Izuzetno smo zadovoljni suradnjom, Rijeka nam je puno vratila u našoj promociji. Veselimo se nastavku suradnje jer vjerujemo da će biti još uspjeha, rekao je Kastelic.

Promociju novog dresa uveličale su i članice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris Matea Butorac i Magdalena Radovčić koje su bile glavne zvijezde promotivnog spota za redizajnirani dres.

HNK Rijeka i Sava osiguranjePrijava na newsletter