Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Iz medija
Damir Mišković: pročitajte veliki intervju predsjednika Rijeke za Sportske novosti
26.05.2019.

HNK Rijeka sezonu je zaključio na najbolji mogući način, bijeli su u Puli visoko u zrak podignuli Rabuzinovo sunce i tako donijeli novi vrijedan trofej u klupske vitrine.

Nakon uspjeha u Puli, Damir Mišković, predsjednik Rijeke, dao je veliki intervju za Sportske novosti.

- Iskreno ću reći da nam je taj trofej možda trebao više nego ikada prije. I opet ću ponoviti da ga mi bez podrške i jedinstva navijača ne bismo osvojili koliko god da smo bili dobri na terenu. Nije to demagogija ili nešto drugo, to je činjenica u koju sam se samo još jednom uvjerio gledajući utakmicu na pulskim tribinama, rekao je Damir Mišković osvrnuvši se na veliki uspjeh u Kupu Hrvatske.

-  Nogomet je sport u kojem pravi ambijent i glasna podrška navijača doista iz igrača izvlače nešto što inače ne možete vidjeti na utakmici koliko se god oni trudili. Mi smo u Puli imali fenomenalnu podršku, imali smo Armadu koja je gromoglasno navijala, ne 90, nego više od 120 minuta i to je zaokružilo našu pobjedničku priču, rekao je Damir Mišković.

U privitku pročitajte cijeli intervju Damira Miškovića za Sportske novosti

 
Prijava na newsletter