Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Damir Mišković
Klub : 1. Momčad
Damir Mišković: Želimo još više radosnih trenutaka
08.07.2015.

Damir Mišković, predsjednik Uprave HNK Rijeka prilikom boravka u rodnom gradu u pravilu ne propušta treninge prve momčadi. Tako je i u utorak boravio podno legendarnih stijena i uživo promatrao rad momčadi pred početak natjecanja u MAXtv Prvoj ligi.

- Želja nam je raditi i ostvariti što je bolji mogući rezultat u svim segmentima. Momčad je odlična, pokušavamo zadržati sve igrače u skladu s mogućnostima i u ovoj sezoni želimo se približiti prvom mjestu te kroz prvenstvo iznova izboriti novi nastup u europskim nastupima. Dakako, u Kupu Hrvatske želimo ponovo otići do kraja, pobijediti ako bude moguće, a u Europskoj ligi ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Neće biti lako, ali u životu ništa nije lako... Pokušat ćemo sve i napraviti sve da bismo imali još bolje rezultate i više radosnih trenutaka nego prošle sezone - rekao predsjednik HNK Rijeka koji je zadovoljan kako momčad izgleda pred početak prvenstva.

- Ciljano su dovedeni igrači za koje je stručni stožer procijenio da su potrebni, ali prijelazni rok još traje a u nogometu je taj segment vrlo dinamičan. Nama je želja zadržati aktualni kadar na okupu jer se radi o skupu odličnih igrača. Za sada sve izgleda dobro i mislim da imamo razloga za optimizam uoči nove sezone.

Navijači su sastavni dio kluba i cijelog ovog projekta.

Govoreći o klubu nezaobilazna priča su navijači. I druženje u Lovranu pod geslom "Večer s HNK Rijeka - Nikad bliže" samo je potvrdilo tezu da Rijeka na tribinama ima svog dvanaestog igrača te da za klub diše cijeli Kvarner.

- Navijači su sastavni dio kluba i cijelog ovog projekta. Smatram da utakmice trebaju dodatni dekor navijača kako bi cijeli ambijent bio potpun. Kada govorimo o novom stadionu HNK Rijeka, treba reći da će navijači biti takoreći u dodiru s igračima, bez ograda... Pogled je prekrasan, gledajući s tribine cijela akcija se događa neposredno ispred tebe što je fantastična stvar i mislim da će svi naši navijači uživati u tome, u tom novom doživljaju kojeg do sada nisu imali priliku iskusiti - dodao je prvi čovjek kluba iskazavši zadovoljstvo tijekom prodaje kompleta ulaznica za novu sezonu.

- Posebno smo zadovoljni brojem prodanih kompleta ulaznica za zapadnu tribinu kojih je gotovo 400 više nego što ih je bilo na centralnim tribinama Kantride. Na istoku je ostalo još nešto mjesta za Armadu, sektor I3 koji je možda i najbolji na cijelom stadionu ima još malo mjesta dok očekujem da će se rasprodati i sektor I1 namijenjen nezaposlenima i studentima i da će stadion biti pun. Želja nam je da navijači shvate da dolaze gledati svoju Rijeku, a ne klubove protiv kojih igra - zaključio je Damir Mišković.

Ime novog stadiona - HNK Rijeka

Iako se mjesecima kroz medije špekuliralo mnogim imenima o nazivu trening kampa i novog stadiona HNK Rijeka, predsjednik Damir Mišković otkrio je da će stadion nositi ime kluba - Stadion HNK Rijeka.

- Cijeli kompleks će imati naziv "Kamp HNK Rijeka". Za sada neće imati posebnih naziva, pa će to biti trening kamp HNK Rijeka odnosno stadion HNK Rijeka - rekao je Mišković iskazavši oduševljenje činjenicom da će klub dobiti jedan ovakav kompleks.

- Dovršetak gradnje trening kampa bit će veliki iskorak za cijeli klub. Stadion koji se gradi bit će prekrasan i kada bi hrvatski nogomet imao desetak takvih cijela slika našeg prvenstva bila bi puno bolja. Bit će to pravi moderan stadion koji će gledateljima pružati jedinstveni doživljaj  blizine travnjaka i same akcije. Tu će igrati prva momčad, druga momčad, jednog dana i Ženski nogometni klub Rijeka... Meni je to radost najveća od svega. 

 
Prijava na newsletter