Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Damir Mišković i Predrag Sloboda
Klub
Damiru Miškoviću nagrada Grada Rijeke
15.06.2015.

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, u ponedjeljak je u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivan Zajc, primio nagradu Grada Rijeke za unaprjeđenje i doprinos popularizaciji nogometa u Rijeci. Nagrada je uručena na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanoj povodom dana Grada i blagdana Svetog Vida kojoj je prisustvovala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

O tome što je dolazak Miškovića na mjesto predsjednika Rijeke donio klubu s Kantride, ali i cijelom gradu, nije potrebno previše naglašavati. Dovoljno je spomenuti da je Rijeka od dolaska Damira Miškovića osvojila Kup Hrvatske i Superkup, te u dva navrata igrala u skupinama Europske lige. Niče novi kamp i stadion, a na mjestu stare Kantride počet će izgradnja novog, modernog zdanja. To je samo nekoliko rečenica koje najbolje opisuju da Rijeka više ne sanja već živi nogometni san.

Inače, u sportskom dijelu nagradu je dobio i Predrag Sloboda, predsjednik Vaterpolo kluba Primorje EB, za vrhunske rezultate i izraziti doprinos sportskom ugledu Grada Rijeke.
Prijava na newsletter