Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Dar navijačima na Lokomotivi: specijalan klupski prilog ‘Ajmo Rijeka’
11.02.2016.

Nogometaši Rijeke u petak utakmicom protiv Lokomotive (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) kreću u borbu za naslov prvaka, a sve navijače pred nastavak sezone očekuje iznenađenje.

Nakon utakmice svi gledatelji na izlasku sa stadiona moći će preuzeti svoj primjerak specijalnog izdanja HNK Rijeka "Ajmo Rijeka". Novi specijalan prilog ujedno je nagrada vjernim navijačima koji kroz cijelu sezonu bodre svoj klub na tribinama i ujedno poziv da u nastavak sezone zajedno krenemo u borbu za nove trofeje.

U novom specijalnom prilogu na 96 stranica na kvalitetnom papiru moći ćete pronaći mnoge zanimljive priče. Navijače će zasigurno zanimati priča o Rustemu Gashiju, ekonom Rijeke i jedan od najprepoznatljivijih lica u klubu, prvi put javno je govorio o svom životnom putu. Kapetan Ivan Močinić je pak otkrio čime bi se htio baviti nakon nogometne karijere.

Predsjednik Damir Mišković i trener Matjaž Kek progovorili su o budućim ambicijama, možete pročitati i priču o Gabrieleu Volpiju, te mnoge druge zanimljive stvari.

I zato u petak obucite bijelu majicu, ponesite šalove i dođite na utakmicu protiv Lokomotive! Zajedno smo Rijeka.
Prijava na newsletter