Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
‘Daruj krv jer krv je život': u subotu na Kantridi tradicionalna akcija darivanja krvi
26.08.2016.

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i ove godine u suradnji s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka i Klubom navijača Armada organizira darivanje krvi na koje poziva sve građane, navijače Rijeke kao i sve ljubitelje sporta našega grada, a posebno članove Armade koji se tradicionalno spremno odazivaju pozivima za darivanje krvi. Akcija, četvrta po redu, održat će se u subotu 27. kolovoza u vremenu od 9 do 13 sati u prostorijama na stadionu Kantrida.

- Ovo je četvrta akcija koju organiziramo, želja svih nas je da učinimo neki iskorak više. Članovi Armade davali su krv i prije, ali nisu to činili organizirano . U protekle tri akcije odazvala su se 203 darivatelja, a prikupljeno je 178 doza krvi, a za 23 darivatelja to je bilo prvi put. To su brojke koje govore o uspjehu, rekao je Ivo Vidotto, predsjednik Nacionalnog odbora dobrovoljnih darivatelja krvi Republike Hrvatske.

HNK Rijeka od njezinih početka podržava ovu hvalevrijednu akciju i ovom će prilikom sve darivatelje krvi nagraditi besplatnom ulaznicom za ogled protiv Slaven Belupa u subotu (21 sat). I zato u subotu ujutro svi na Kantridu i darujte krv jer krv znači život.

- Drago mi je da smo ovu akciju doveli na razinu tradicionalne akcije, cilj nam je i da bude dva puta godišnje. Drago nam je da se vraćamo na Kantridu gdje ćemo napraviti hvalevrijednu akciju. Nadam se da će pristupiti što više naših članova i prikupiti što više doza krvi, rekao je Denis Povh, glasnogovornik Kluba navijača

- Ovo je hvalevrijedna akcija koju treba maksimalno podržati, svi da je krv život. Svi koji su u mogućnosti trebali bi se odazvati i nekome pomoći, rekao je Filip Bradarić, nogometaš Rijeke.

Akcija darivanja krvi – 2016.Prijava na newsletter