Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 18. kolo
Dinamo – Rijeka: servisne informacije za navijače
02.12.2016.

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 15 sati) u okviru 18. kola MAXtv Prve lige.  S obzirom na odlazak velikog broja navijača HNK Rijeka koji planiraju odlazak na utakmicu  donosimo navijačima nekoliko servisnih obavijesti.

Osim „Bijelog vlaka“ u organizaciji kluba navijača Armada očekuje se odlazak velikog broja navijača na utakmicu s osobnim i kombi vozilima te autobusima. Iz policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka biti naplatne kućice Lučko od kud će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta kod južnog ulaza na stadion Maksimir.

Preporučeno vrijeme dolaska navijača na Lučko je najkasnije 13 sati da bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice. Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka se otvara u 13 sati i cijena ulaznice je 30 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti još u petak (2. prosinca) u vremenu od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka ili na dan utakmice od 12 do 15:45 sati na blagajnama na južnom ulazu na stadion Maksimir.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na protupravna ponašanja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu uporabe i posjedovanja pirotehnike, svih oblika diskriminacijskog ponašanja i dr.

Pozivamo sve navijače na korektnu i maksimalnu podršku što će odvesti našu Rijeku do pobjede.
Prijava na newsletter