Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Djeca Banjalučke biskupije posjetila kamp HNK Rijeka
06.07.2016.

Tridesetero mališana s područja Prijedora, Dubice i Ljubice posjetilo je u srijedu kamp HNK Rijeka. Radi se o djeci koja prvi put borave na moru, u Hrvatskoj u organizaciji Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije.

Skauti su djeci pripremili bogati program, pregršt kupanja po plažama Zaljeva, ali i gledanje crtanog filma u CineStar, ronjenje s momcima iz INA Kostrena ronilačkog kluba. Djeca su susrela riječkog nadbiskupa Ivana Devčića i župana Zlatka Komadinu, posjetila Sušačku gimnaziju, Trsatsko svetište, a na red je stigao i kamp HNK Rijeka na Rujevici.

Djeca nisu krila oduševljenje doživljenim dok su prolazili svlačionice prvotimaca, te dok su se šetali uz travnjak na kojem riječki prvotimci igraju pred domaćom publikom.

Ispred Kluba djecu Banjalučke biskupije pozdravili su Robert Frank i Sandra Nešić, te su klince darivali prigodnim darovima. Zdrug katoličkih skauta surađuje sa HNK Rijeka kroz niz projekata, a posebno kroz devetogodišnju suradnju oko projekta djece Srebrenice.
Prijava na newsletter