Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje okitila bor u kampu HNK Rijeka
09.12.2016.

Djeca iz "Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka" u četvrtak su, u sklopu projekta "HNK Rijeka prijatelj djece", donijela dašak predblagdanskog raspoloženja u kamp HNK Rijeka.

Naime, naši vjerni navijači i posjetitelji utakmica,  svoj talent iskazali su izradom božićnih ukrasa kojima su, pod budnom opaskom svojih učiteljica, s ponosom ukrasili bor u kampu HNK Rijeka.

Na taj način su, osim vjerne podrške na tribinama, donijeli dašak božićnog ugođaja koji će svakodnevno dočekati nogometaše Rijeke.

Mališane je u znak zahvale dočekao slatki zalogaj iz slastičarne Cacao, a najveće iznenađenje uslijedilo je kada su u restoran stigli riječki prvotimci uoči jutarnjeg treninga.

Riječki nogometaši kratko su se družili, te spremno pozirali s malim navijačima i na taj način uveličali ugodno druženje.

Bor će ukrašavati hospitality do Sveta tri kralja, a posjetitelji već na idućoj utakmici mogu odabrati ukras po svojoj želji i uz simboličnu donaciju pridružiti se duhu darivanja i doprinijeti radu Centra.

Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje okitila bor u kampu HNK Rijeka (17)Prijava na newsletter