Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Dječji vrtić Lovran posjetio kamp HNK Rijeka
25.11.2017.

Polaznici Dječjeg vrtića Lovran, u sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece,  posjetili su kamp prvaka Hrvatske. Naši vatreni najmlađi navijači postali su članovi kluba, a neki od njih to su već od ranije i posjećuju utakmice HNK Rijeka.

Neki do njih bili su i na europskim gostovanjima s roditeljima, a svoju privrženost klubu pokazali su s nekoliko navijačkih pjesmi koje su spremno izveli.

Nakon što su razgledali press centar i slikali se na tribinama, uslijedilo je slikanje na tribinama i onda posjet najzanimljivijem dijelu - klupama i tunelu koji vodi do travnjaka.

Nitko nije propustio priliku sjesti na klupu na kojoj sjede igrači Rijeke, a svi su htjeli vidjeti kako je to biti u stolici trenera Matjaža Keka.

Za kraj mališani su krenuli iz tunela prema travnjaku da bi osjetili kako je to kada nogometaši Rijeke prije utakmice izađu na teren. Uspomena na jedno lijepo jutro provedeno u kampu HNK Rijeka.

Dječi vrtić Lovran – posjet kampu HNK Rijeka (21)
Dječji vrtić Lovran – posjet kamp HNK RijekaPrijava na newsletter