Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Dogradonačelnik Marko Filipović primio predstavnike polufinalista Kvarnerske rivijere
27.05.2016.

Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Rijeke, i Igor Načinović, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu, primili su u petak u Salonu Grada Rijeke predstavnike Rijeke, Venezije, Akademije Abuja i Dinama, momčadi koje su izborile plasman u polufinale 64. izdanja Kvarnerske rivijere.

Marko Filipović podsjetio je na dugu tradiciju Kvarnerske rivijere čestitavši predstavnicima momčadi na uspjehu ostvarenom na turniru.

Miroslav Uljan, predsjednik organizacijskog odbora Kvarnerske rivijere, zahvalio je svima koji su sudjelovali i pomogli organizaciju turnira.

Ispred HNK Rijeka prijamu su nazočili generalni direktor Vladimir Čohar, administrativna direktorica Marina Vela, te tajnik turnira David Kalebić. Predstavnici Dinama bili su trener Jozo Bandić i predsjednik kluba Dalibor Poldrugač.

Akademiju Abuja predstavili su Renato Pilipović, predsjednik kluba Sani Buba i Ahmed Lawal, dok su od predstavnika Venezije prisustvovali trener Andrea Turato, predsjednik kluba Gianpaolo Damo i Matia Corlauto.

Kvarnerska rivijera – prijam Grad Rijeka (11)Prijava na newsletter