Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Đoni Tafra trener vratara u Školi nogometa HNK Rijeka
10.08.2016.

Đoni Tafra novo je ime u redovima Škole nogometa HNK Rijeka. Tafra će u novoj sezoni raditi kao trener vratara u pionirskom uzrastu gdje će prenositi svoje dugogodišnje iskustvo stečeno na igračkom polju.

- Osjećaj je super, klub je sređen na visokom nivou i kada je sve profesionalno onda je lakše raditi. Užitak se vratiti nakon toliko vremena. S obzirom da sam radio u niz klubova u nižim ligama znam da je Rijeka nekoliko stepenica iznad, rekao je Tafra koji je u dresu Rijeke skupio 189 nastupa.

Navijačima Rijeke nije potrebno dodatno predstavljati vratara koji je prerastao u jedno od poznatijih imena kluba u legendarnoj sezoni 1998./1999. kada je Rijeka stigla na korak toliko željenog naslova prvaka. Važan kotačić bio je i Đoni Tafra. Najupečatljiviji trenutak bila je utakmica na gostovanju kod Hajduka u kojoj je Tafra bio bravurozan, između ostalog, obranivši Tomislavu Ercegu udarac s bijele točke.

'Kako brani Đoni Tafra, ima za sada dvostruku premiju! Nova grandiozna obrana Rijekinog vratara!'', izjavio je u prijenosu komentator Željko Vela.  Toliki je bio doprinos Tafre u toj utakmici.

- Ta sezona obilježila je moju karijeru jer smo se borili za naslov prvaka i naravno da je se uvijek rado sjetim. U Rijeci sam proveo sedam godina, bilo je tu puno odličnih igrača i dobrih rezultata, ustvrdio je Tafra.

Nakon igračke karijere Tafra je kao trener radio u Ogulinu, Vinodolu, Crikvenici, Borcu, Orijentu, u jednom periodu vodio je i pionire Rijeke.

- Ovo je novi izazov u mojoj trenerskoj karijeri, Rijeka je uvijek izazov. Uvijek težim boljem i napretku mislim da ću se dokazati. Motivacije, kada je Rijeka u pitanju, nikad ne nedostaje, zaključio je Đoni Tafra.
Prijava na newsletter