Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Dožupan Marko Boras Mandić primio kadete Rijeke
15.06.2016.

Marko Boras Mandić, dožupan Primorsko-goranske županije, primio je u srijedu kadete HNK Rijeka, aktualne osvajače Kvarnerske rivijere. Uz dožupana sportaše su pozdravili i  Valerij Jurešić, pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ, te Darko Ivošević i Sergio de Privitellio ispred Zajednice sportova PGŽ-a.

Ispred HNK Rijeka primanju su prisustvovali igrači i stručni stožer na čelu s trenerom Damirom Jagačićem, te administrativna direktorica Marina Vela koja je predstavnicima Županije uručuila prigodne darove.

- Drago mi je što imam priliku ugostiti najbolje županijske sportaše na Dan Svetog Vida. Moram istaknuti da Primorsko-goranska županija najviše izdvaja za sport od svih županija u Hrvatskoj, počevši od infrastrukture u koju je uloženo puno u proteklih desetak godina. Svoj obol dao je i HNK Rijeka izgradnjom najljepšeg kampa u Hrvatskoj, ali i šire. PGŽ će uvijek biti uz sport i nadam se da ćemo i u idućim godinama imati razloga za zadovoljstvo, rekao je Marko Boras Mandić koji je nogometašima Rijeke podijelio prigodan dar.

- Igračima Rijeke želim da  budu sportski drski i bezobrani i da nitko ne bude bolji od njih. Vjerujem da su došla vremena kada će Rijeka osvajati prva mjesta, kako u mlađim uzrastima, tako i seniorska momčad. Impresivno vas je bilo gledati na Kvarnerskoj rivijeri, nadam se i vjerujem da ćemo vas u budućnosti gledati u prvoj momčadi i da ćete i tamo osvajati trofeje, ustvrdio je Marko Boras Mandić.

Nakon primanja kadeti Rijeke krenuli su put Sarajeva gdje od četvrtka nastupaju na turniru "Igraju fudbal, živi život" gdje će u skupini B odmjeriti snage sa Sarajevom, Vojvodinom i Budućnosti.

- Hvala na prijemu i ujedno svima koji sudjeluju u tome da se održi jedna prekrasna tradicija Kvarnerske rivijere. Vjerujem da igračima puno znače ovakvi prijemi jer onda i onih shvate da su uspjesi prepoznati u zajednici i da ona cijeni rezultate. I vjerujem da ćemo i na idućim natjecanjima uspješno predstavljati Primorsko-goransku županiju, te da će ovi igrači jednog dana igrati u prvoj momčadi Rijeke što nam je svima cilj,  zaključio je Damir Jagačić, trener kadeta Rijeke.

Primanje kadeta – prijam PGŽ (12)Prijava na newsletter