Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Dragi Davore, nikad te nećemo zaboraviti
11.08.2017.

Prošle su dvije tužne godine otkad nas je napustio Davor Sever, glasnogovornik HNK Rijeka, ali prije svega naš kolega, prijatelj i dobri duh kluba kojega je toliko volio i za kojeg je svim srcem navijao.

Vijest da Davor više nije s nama zatekla nas je u jedno obično poslijepodne koje je trebalo proći kao i svako drugo iščekujući jednu od mnogih pripremnih utakmica pred novu sezonu. Sudbina je htjela drugačije, uzevši Davora od njegovih najmilijih, njegove obitelji i prijatelja koji nisu mogli vjerovati da je došao trenutak oproštaja. Tako rano, tako iznenada...

Prošle su dvije tužne godine, HNK Rijeka je nastavio  svojim putem nosivši uspomenu na čovjeka koji je svakog dana radio na tome da njegova Rijeka bude bolja. Klub je rastao, nizao pobjede, gradio put prema dvostrukoj tituli.

I zato nitko nije sumnjao da je u trenutku kada je Rijeka pobijedila Cibaliju i osvojila povijesni naslov prvaka, Davor sve to pratio s jednog boljeg mjesta. Uz isti onaj osmijeh zbog kojega je bio toliko voljen, s onom istom strašću, ali i blagom naravi, zbog kojega su ga kolege cijenile.

Davor je sigurno cijelo vrijeme bio uz svoju Rijeku jer voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sjećaju. A mi smo se Davora puno puta sjetili u trenucima kada je Rijeka kročila prema povijesnoj dvostrukoj tituli. Davor isto tako sigurno nije zaboravio na nas...

I nitko ne sumnja da će i u petak bodriti svoju Rijeku  u novom velikom derbiju protiv Dinama. Kao što je to činio dok je bio s nama.  Jedno mjesto ostalo je prazno samo fizički jer Davor će uvijek biti dio Rijeke.

I nakon dvije duge godine jedno je sigurno, dragi Davore nikad nećemo zaboraviti...
Prijava na newsletter