Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Dragi Davore, uvijek ćeš biti u našim mislima
11.08.2016.

Prošla je tužna godina otkad nas je napustio Davor Sever, glasnogovornik HNK Rijeka, ali prije svega naš kolega, prijatelj i dobri duh kluba kojega je toliko volio i za kojeg je svim srcem navijao. Teško je bilo pronaći riječi kojima bi se opisala tuga kada nas je naš Davor napustio, kada je stigla vijest koju nitko nije htio čuti. Suze su govorile više od riječi, nitko nije htio vjerovati da je stigao trenutak rastanka. Tako rano, tako iznenada...

HNK Rijeka nastavio se razvijati svojim putem, nizati pobjede na terenu i van njega, ali u uredima, hodnicima, press centru nedostajalo je nešto... Nedostajao je Davor, njegov zarazni osmijeh, njegov vječni optimizam i mirnoća u svim trenucima ponekad izrazito stresnog posla.

Nedostaje riječ ohrabrenja, toliko puta iskazana ljudskost u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo. Davor je uvijek bio isti, bilo da se radilo o njegovoj novinarskoj karijeri ili onoj glasnogovornika Rijeke za koju je navijao svim srcem. Ali, posao nije ono što određuje pojedinca, Davor je prije svega bio - čovjek. Odgovoran otac i suprug. Čovjek blage naravi na kojega se niste mogli naljutiti. Malo je takvih.

Njegova Rijeka i dalje raste iz dana u dan, a Davor je sigurno prati s nekog boljeg mjesta na koje je otišao. Na isti način, s istim žarom kao što je činio cijeli život.

Bog dobre ljude uzima sebi, prerano! Ali, voljeni ne umiru dok žive oni koji ih se sjećaju.

A mi tebe dragi Davore nikad nećemo zaboraviti...

severtekst
Prijava na newsletter