Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Matjaž Kek
Klub : 1. Momčad
EN Matjaž Kek ‘club manager’ HNK Rijeka
15.04.2015.

Odlukom klupskog vodstva HNK Rijeka na čelu s predsjednikom Uprave Damirom Miškovićem, Matjaž Kek će od sada obnašati funkciju 'club managera'. Riječ je o novoj funkciji uvedenoj u ustroju kluba kojom će Matjaž Kek ostati prvi čovjek struke HNK Rijeka, ali i biti izravno uključen u logistiku te sve ostale dijelove sportskog segmenta.

- Matjaž Kek bit će klupski menadžer po uzoru na model menadžera u engleskim klubovima i kao takav odgovoran za struku. Želja je bila da u sportskom dijelu, uz Srećka koji radi sjajan posao i Mancea koji uz njega brzo uči, napravimo nešto novo. Matjaž će biti odgovoran za cjelokupan sportski dio u klubu uključujući i omladinski pogon, drugu momčad i sve trenere ispod njega. U tom će se dijelu dogovarati sa sportskim direktorom, šefom omladinskog pogona i trenerom druge ekipe. Na Matjažu je velika odgovornost, a ja ne sumnjam da će kao i do sada napraviti još i više za boljitak HNK Rijeka - istaknuo je predsjednik kluba Damir Mišković.

Matjaž Kek bit će klupski menadžer po uzoru na model menadžera u engleskim klubovima i kao takav odgovoran za struku

Prema riječima sportskog direktora Srećka Juričića, nova funkcija Matjaža Keka omogućit će da sve momčadi u klubu imaju koristi od njegovog znanja, iskustva i kvalitete.

- Postavljanje Matjaža Keka na mjesto 'club managera' svakako je još jedan iskorak u organizaciji samog kluba. Intencija je da se unaprijedi kvaliteta rada trenera, ali i rad s igračima u drugoj momčadi kao i školi nogometa, odnosno da se iskoristi bogato znanje, iskustvo i kvaliteta Matjaža Keka te prenese na rad u drugoj momčadi i omladinskom pogonu - rekao je sportski direktor Srećko Juričić.
Prijava na newsletter