Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Erste banka donirala Školu nogometa HNK Rijeka
09.03.2017.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Erste banka u suradnji s Primorsko-goranskom županijom potpisali su ugovor o donaciji što je iskorištena za kupnju opreme za sve uzraste Škole nogometa HNK Rijeka. Radi se o donaciji vrijednoj 500 tisuća kuna.

- Moram istaknuti da je veliki ponos prisutan da ispred kluba imam priliku zahvaliti Erste banci i Primorsko-goranskoj županiji na ovoj donaciji. Ovo je primjer transparentnog poslovanja i ulaganja u budućnost. Veliko zadovoljstvo je da jedna velika banka kao što je Erste bank prati ovakve projekte, rekao je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

skola22

Zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i   Boris Centner, član Uprave Erste banke.

- Posebno mi je dago da možemo pomoći mladima. Znamo što znači kad mladi imaju mogućnost da treniraju i stvaraju timski duh. To im i kasnije znači u razvoju, a budućnost im otvara mogućnosti. Ovom donacijom nadamo se da će koristiti mladim nogometašima. Prošle godine je Erste banka za društveno korisne projekte za grad Rijeku i PGŽ izdvojila 3,6 milijuna kuna. Mi jedan dio profita vraćamo zajednici za sport, kulturu, zdravstvo.., ustvrdio je Boris Centner.

Veliku ulogu u donaciji odigrala je i Primorsko-goranska županija s kojom HNK Rijeka uspješno surađuje.

- NK Rijeka je posljednjih godina više od nogometa. Svi smo svjesni toga. Pozitivna priča razvija se u i u drugim sportovima u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji, rekao je Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije.

Škola nogometa HNK Rijeka – donacija Erste bankPrijava na newsletter