Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Filip Bradarić debitirao i postao 27 igrač Rijeke koji je nastupio za Hrvatsku
16.11.2016.

Filip Bradarić u utorak je postao 27 nogometaš Rijeke koji je u službenoj utakmici nastupio za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Bradarić je debitirao u pobjedi na gostovanju protiv Sjeverne Irske u Belfastu i odigrao zapaženu utakmicu.

Prije Bradarića za reprezentaciju Hrvatske u novije vrijeme igrali su Matej Mitrović, Ivan Tomečak, Ivan Močinić, Ivan Vargić, Mate Maleš, Leon Benko, Anas Sharbini, Marin Leovac, Marko Lešković, Mato Jajalo i Andrej Kramarić.

Ivan Vargić, Marin Leovac i Andrej Kramarić, koji su u Rijeci igrali donedavno i ostavili dubok trag, također su sudjelovali u pobjedi protiv Sjeverne Irske.

Kramarić je još jednom dokazao da je u sjajnoj formi, te je uz pogodak sudjelovao kod prva dva gola.

Kroz povijest niz igrača Rijeke obukao je dres Hrvatske, počevši od Roberta Rubčića koji je zaigrao 1990. godine protiv Rumunjske. Dres Hrvatske, dok su bili igrači Rijeke, nosili su i Renato Pilipović, Siniša Linić, Fabijan Komljenović, Kazimir Vulić, Davor Vugrinec, Dario Knežević, Tonči Gabrić, Goran Brajković, Mladen Romić, Dubravko Pavličić, Jasmin Agić, Mladen Mladenović, Elvis Brajković i Damir Milinović.
Prijava na newsletter