Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Momčad
Foto Kurti i HNK Rijeka: kupite fotografiju i pomognite Socijalnoj samoposluzi
11.07.2016.

Foto Kurti i Hrvatski nogometni klub Rijeka organizirali su humanitarnu akciju u kojoj se skupljaju sredstva za pomoć Socijalnoj samoposluzi "Kruh sv. Elizabete".

Naime, u izlogu zgrade Gradskog poglavarstva Rijeka možete razgledati i kupiti potpisane slike HNK Rijeka i na taj način donirati minimalno 400 kuna Socijalnoj samoposluzi "Kruh sv. Elizabete".

Nakon što se odlučite za svoju fotografiju novac možete uplatiti na broj računa (IBAN): HR4924020061100721002, dok pod primatelj navedite:  Socijalna samoposluga „Kruh sv. Elizabete“ Brajda 7 – Rijeka.

S potvrdom o uplati možete u Foto Kurtiju podignuti svoju fotografiju i na taj način pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ujedno, HNK Rijeka sudjelovao je u izložbi "Ponos riječkog sporta" u kojoj su tijekom srpnja na Korzu izložene fotografije uspješnih riječkih sportaša i klubova.

Foto Kurti i HNK Rijeka za Socijalnu samoposlugu (9)Prijava na newsletter