Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Goodness Ajayi
Klub : 1. Momčad
Ajayi u kampanji protiv rasizma
23.03.2015.

Povodom Međunarodnog dana za eliminaciju rasne diskriminacije, što se obilježava svake godine 21. ožujka, Centar za mirovne studije (CMS) i udruga navijača nogometnog kluba Zagreb „Bijeli anđeli“ promovirali su video spot kojim ukazuju na posljedice rasističkih i ksenofobnih ponašanja na osobe drugačije boje kože.

Spot je dio kampanje „Sve su boje lijepe“ kojoj je cilj podizanje svijesti u javnosti o negativnim posljedicama ksenofobije i rasizma te smanjenja socijalne distance prema osobama drugačije boje kože.

U snimanju spota „Stop rasizmu i nasilju na stadionima!“ sudjelovao je i napadač HNK Rijeka Goodness Ohiremen Ajayi i promovirao univerzalnu afirmativnu poruku tolerancije i prihvaćanja različitosti. Uz Ajayija, u spotu sudjeluje bivši napadač Hajduka Jean Evrard Kouassi, branič Slaven Belupa Edson Henrique da Silva i napadač Dinama Badara Badji.

Stop rasizmu i nasilju na stadionimaPrijava na newsletter