Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Gradonačelnik Rijeke primio sudionike Kvarnerske rivijere
12.06.2015.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel u petak je salonu Grada Rijeke ugostio predstavnike Rijeke, Žiline, Osijeka, Verone, Širokog Brijega, Domžala, Abuje i Dinama, momčadi što su osigurale plasman u četvrtfinale 63. izdanja Kvarnerske rivijere. U ugodnoj atmosferi gradonačelnik Obersnel pozdravio je prisutne uz nekoliko prigodnih riječi.

- Kvarnerska rivijera jedan je od najstarijih tunrira u Europi i drago mi je da se ova tradcija nastavlja iz godine u godinu. I ove godine mladi igrači pokazali su spremnost i talent. Vjerujem da je to garancija da će iz ovih mladih generacija izrasti igrači poput Bobana, Prosinečkog, Mullera, Zoffa, Rossija.. To su igrači koji su kao omladinci sudjelovali na Kvarnerskoj rivijeri. Svi koje prate nogomet znaju da su oni postali svjetske zvijezde - rekao je gradonačelnik Vojko Obersnel.

- Kvarnerska rivijera jedna je od prvih ozbiljnijih provjera kvalitete. Zadovoljni smo i ponosni što je turnir u 63. godini i jedan je od tri najstarija turnira u Europi. Sigurno ćemo tu tradiciju nastaviti i dalje. Želimo klubovima koji igraju u četvrtfinalu puno uspjeha i neka pobjedi najbolji - ustvrdio je Obersnel.

Prisutne je pozdravio i Miroslav Uljan, predsjednik organizacijskog odbora 63. Kvarnerske rivijere.

-  Hvala Gradu Rijeci što financisjki i organizacijiski podupire turnir. Zadnjih nekoliko godina pokrovitelji turnira su predsjednik odnosno predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo sporta, Međunarodni olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez i Primorsko-goranska županija. Hvala na svemu što ste vi i suradnici napravili za Kvarnersku rivijeru koja je najpoznatiji i najstariji turnir uz Viareggio i Bellinzonu. Svi ljudi koji vole sport i građani Primorsko-goranske županije mogu se dičiti ovim turnirom. Hvala svim suorganizatorima, NK Lokomotiva, NK Rudar, NK Novalja i NK Cres - zaključio je Miroslav Uljan.
Prijava na newsletter