Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 27. kolo
Hajduk – Rijeka: priopćenje za navijače
30.03.2018.

Zbog interesa većeg broja navijača HNK Rijeka za odlazak na utakmicu 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK Hajduk i HNK Rijeka (subota, Stadion Poljud, 17 sati) obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Za navijače Rijeke smo povukli 600 ulaznica koje se prodaju u Rijeci, te je do sada prodano oko 300 ulaznica. U organizaciji kluba navijača Armada očekuje se organizirani odlazak većeg broja navijača na utakmicu autobusima, dok je za očekivati da će se određeni dio navijača uputiti u vlastitom aranžmanu s osobnim i kombi vozilima.

Iz policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka, koji putuju vozilima, biti naplatne kućice Dugopolje, od kuda će se navijači autobusom pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta za gostujuće navijače na stadionu Poljud.

Preporučeno vrijeme dolaska navijača koji putuju vozilima na Dugopolje je najkasnije do 14:30 sati da bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice.

Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka otvara se u 15 sati i cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice se u Rijeci mogu kupiti samo još u  petak (30. ožujka) u vremenu od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka.

Prodaja ulaznica za naše navijače na dan utakmice u Splitu bit će u vremenu od 15 do 17 sati na ulazu na gostujuću južnu tribinu.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno, ali gromoglasno navijanje, te podsjećamo na zakonske odredbe Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu uporabe i posjedovanja pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim navijačima, a posebno onima koji će našu momčad u subotu bodriti s tribina i dati dodatnu snagu našim igračima da nastave dugogodišnji niz bez poraza na gostovanju u Splitu.

I zato krenimo svi zajedno u novu pobjedu i pohod na vrh tablice jer Rijeka je najbolje od svega...
Prijava na newsletter