Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka ambasador Europskih sveučilišnih igara
04.03.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka postao je ambasador Europskih sveučilišnih igara što će se održati 2016. godine u Zagrebu i Rijeci pridruživši se tako promociji ovog natjecanja.

Status HNK Rijeka kao ambasadora Igara predstavlja prirodan razvoj suradnje koja traje već neko vrijeme, a njeno formaliziranje i podizanje u viši status, svakako naglašava želju riječkog sporta za uključenjem u organizaciju ovog događaja.

- Izrazita nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati u promociji multi-sportskog događaja kao sto su Europske sveučilišne igre 2016. kojima je naš grad sudomaćin. HNK Rijeka kao sportski kolektiv pozdravlja i podržava ovaj veliki događaj te se čvrsto zalaže za vrijednosti u sportu kao što su poštenje, tolerancija i poštovanje vrline koje ne poznaju rasu, naciju, vjeru i suprotnosti koje nas moraju spajati, a ne razdvajati. Maskota HRKI je rado viđen gost na našim tribinama, a naši nogometaši ponosni su sto mogu dati svoj doprinos u popularizaciji ESI 2016. – rekla je o suradnji Marina Vela, administrativna direktorica kluba.

Više pročitajte ovdje
Prijava na newsletter