Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka darivao centar “Ruža Svetog Franje”
26.02.2018.

Andrej Prskalo i Antonio Čolak, nogometaši Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, posjetili su prihvatilište za beskućnike "Ruža Svetog Franje".  Riječki prvotimci nisu došli praznih ruku, HNK Rijeka darivala je hranu i jakne koje će štićenike centra grijati za vrijeme hladnih zimskih dana.

Petar Jurlina i Andrej Prskalo odigrali su i dvije partije briškula. Andrej se požalio da u svlačionici ima sve manje suigrača s kojima može igrati ovu kartašku igru, a Petar je predložio da svi kod dolaska u Rijeku moraju naučiti igrati briškulu.

Petar je pokazao i zavidno znanje o povijesti riječkog nogometa otkrivši da od svoje sedme godine navija za Rijeku. Ujedno, poručio je da Prskalo mora braniti u reprezentaciji poručivši kroz šalu da očekuje od Čolaka da bude prvi strijelac lige.

Ostao je dojam da je štićenike više od darova obradovao dolazak nogometaša s kojima su imali priliku popričati o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, a Andrej i Antonio pozvali su sve ljude da pomognu prihvatilištu.

U videu pogledajte posjet nogometaša Rijeke prihvatilištu za beskućnike "Ruža Svetog Franje"

HNK Rijeka darivao prihvatilište za beskućnike “Ruže svetog Franje”Prijava na newsletter